Peltilistat asiakkaan toimittamien mittojen mukaan

Räätälöidyt ohutlevytyöt, kuten peltilistat ja metallilistat, ovat Steelson Oy:n päätuote. Asiakkaihimme kuuluvat mm. teollisuuden ja rakennusteollisuuden toimijat niin Suomessa kuin muissakin Pohjoismaissa. Tilaussarjat vaihtelevat yksittäisistä tuotteista satoja listametrejä käsittäviin tilauksiin ja asiakkaiden tyytyväisyyden takaa yli 20 vuoden kokemuksemme alalta.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjousta!

Joustavuus ja räätälöinti ovat kilpailuetujamme. Tuotteiden nopea toimitus onnistuu helposti hyvien logististen yhteyksien kautta, voimme toimittaa peltilistat nopeasti suoraan työkohteeseen tai listat voidaan hakea pääkaupunkiseudun pääväyliä pitkin meiltä. Pystymme antamaan tarjouksen ja aikataulun töille äärimmäisen nopeasti johtuen pitkästä alan kokemuksesta sekä ammattitaitoisen henkilöstön osaamistasosta.

Kaikkia ohutlevytöitä kulkee kauttamme vuosittain noin 200 tonnia, joista suurin osa on listatöitä. Pääraaka-aineemme on teräs, mutta särmäämme myös alumiini-, ruostumaton teräs-, messinki- ja kuparilevyjä. Kokoonpanot mm. äänieristyskaapeleihin kuuluvat myös palveluihimme.

Peltilistat ja muut listatuotteet 

Saat kauttamme kaikki peltilistat ja listatuotteet levyrakenteisiin alakattoihin. Alakattojen runkoihin kuuluvat materiaalit ovatkin yleisin rakennusteollisuuden käyttämä ohutlevytuote. Rakennuksilla listat ovat varsin monikäyttöisiä, sillä niillä voidaan peittää esimerkiksi johdotuksia, ilmastointikanavia tai putkistoja.

Reunalistoja ja koteloita, joita alakatoissa käytetään, särmätään useimmiten värivalmiista teräs-, alumiini- ja peltilevyistä. Valikoimaamme kuuluu lisäksi erityyppiset otsapellit, kotelot ja kotelointimatriaalit. Pilarirenkaita valmistamme muotorautamankelilla pakottamalla listat ympyrän muotoon.

Pyydä tarjous >>

peltilistat-listatuotteet.jpg

 

Konekanta

Joustavat aikataulut ja toimitukset toimivat hyvin yhteen konekapasiteettimme osalta. Monipuolinen laitteistoomme kuuluu mm. särmäyspuristin, jolla ohutlevyt särmätään mittatarkasti asiakkaan tarpeeseen mukaisiksi. Särmäyspuristimella särmätään 0.5–3mm ohutlevyt. Rei’itettävät ja leikattavat ohutlevyt leikkaa ja rei’ittää kulminta- ja rei’ityskone.

 

Henkilöstö

Vuonna 1987 työt isänsä yrityksessä aloittanut Toni Tirkkonen on kerännyt yli kahden vuosikymmenen kokemuksen ohutlevytyöalalta. Joustavan ja laadukkaan ohutlevytyön takana on pakko olla myös kokenut ja ammattitaitoinen henkilökunta. Viiden työntekijän voimin Steelson Oy pystyy palvelemaan asiakkaitaan korkeimmalla laadullisella tasolla. Kaikki keskeiset Steelson Oy:n työntekijät ovat toimineet alalla erittäin pitkään. Voimme siis luvata, että vuosien aikana karttunut ammattitaito näkyy niissä töissä, joita asiakkaillemme tarjoamme. Osoituksena asiakkaiden luottamuksesta Steelson Oy:tä kohtaan ovat tilaukset koko Suomesta sekä Pohjoismaista. 

peltilistat-2.jpg

 

Yrityksemme vahvuudet

  • Peltilistat mittatarkasti valmistettuna

  • Kehä III varrella sijaitseva Steelson Oy on erittäin hyvien logististen yhteyksien päässä.

  • Joustava ja tarkka peltilistatoimittaja, joka tekee mitä lupaa

  • Perheyritystasausta samalta alalta, joten yrittäjä tietää miten täsmälleen, miten asiakkaita palvellaan tehokkaimmin.

Steelson Oy:n tavoitteet

Steelson Oy on perustettu vuonna 2015, eli olemme nuori yritys, tulemme kuitenkin kasvattamaan ohutlevytyötuotannon 300–350 tonniin seuraavien kolmen vuoden aikajänteellä. Tilaustyönä tehtävät peltilistat ja metallilistat tulevat toimimaan kasvun vetureina.

Kasvun aikana tulemme säilyttämään saman palvelun laadun ja toimitusjoustavuuden kuin tähänkin saakka. Vaikka nykyinen konekantamme mahdollistaa loistavasti tuotannon skaalaamisen tulemme laajentamaan konekantaamme kahden vuoden sisällä ja siten lisäämään kapasiteettiamme entisestään.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjousta!