Kaikki ohutlevytyöt ja särmäys Steelson Oy:ltä

Steelson Oy:n päätuote on räätälöidyt ohutlevytyöt. Asiakkaitamme ovat teollisuuden ja rakennusteollisuuden toimijat niin kotimaassa kuin Pohjoismaissakin. Tilaussarjat vaihtelevat yksittäisistä tuotteista satoja levymetrejä käsittäviin tilauksiin. Perustajan Toni Tirkkosen yli 20 vuoden kokemus alalta takaa tyytyväiset asiakkaat.

Joustavuus ja räätälöinti ovat kilpailuetujamme. Hyvien logististen yhteyksien äärellä voimme toimittaa tuotteet nopeasti suoraan työkohteeseen tai ne voi hakea meiltä pääkaupunkiseudun pääväyliä pitkin. Korkea ammattitaito takaa myös sen, että pystymme hyvin nopeasti antamaan tarjouksen ja aikataulun tilatuille töille.

Ohutlevytöitä kulkee kauttamme vuosittain noin 200 tonnia. Pääraaka-aineemme on teräs, mutta särmäämme myös alumiini-, ruostumaton teräs-, messinki- ja kuparilevyjä. Palvelumme kattaa myös kokoonpanoa mm. äänierityspaneeleihin.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous >>
 

ohutlevytyöt ja särmäys tasokkailla materiaaleilla
ohutlevytyöt ja särmäys monipuolisesti SteelSonilta

Alakatot

Alakattoihin tehtäviä ohutlevytöitä käytetään peittämään ilmastointiputkia ja erilaisia johdotuksia. Alakatoissa käytettävä reunalistat ja kotelot valmistetaan värivalmiista alumiini-, pelti- tai teräslevyistä. Levyrakenteisiin alakattoihin tarjoamme kaikki listatuotteet.
 

Konekanta

Konekapasiteettimme ja laitteistomme mahdollistavat erittäin joustavat aikataulut ja toimitukset. Särmäyspuristimella ohutlevyt särmätään mittatarkasti asiakkaan tarpeeseen sopivaksi. Särmäyspuristimella särmätään 0.5–3mm ohutlevyt. Särmättyjä ohutlevyjä käytetään mm. rakennusteollisuudessa alakattojen rungoissa. Lisäksi erilaiset reunalistat, kotelot ja otsapellit kuuluvat valikoimaamme. Muotorautamankeli pakottaa listat ympyrän muotoon, jolloin valmiita tuotteita voidaan käyttää esimerkiksi pilarirenkaina. Pelti- ja reikäleikkuri mahdollistaa niin isompien valaisinreikien valmistuksen. Kulminta- ja rei’ityskone leikkaa sekä rei’ittää särmättävät ohutlevytuotteet.

Ohutlevytyöt osaavan henkilöstön toimesta

Joustavan ja laadukkaan ohutlevytyön takana on pakko olla kokenut ja ammattitaitoinen henkilökunta. Steelson Oy:n henkilöstön keskeiset tekijät ovat olleet alalla jo vuosikymmeniä. Itse yrittäjä Toni Tirkkonen aloitti työt isänsä yrityksessä vuonna 1987. Kokemus ja ammattitaito on hankittu tekemällä juuri niitä samoja töitä joita nyt asiakkaillemme tarjoamme. Viiden henkilön voimin Steelson Oy:n palvelualue käsittää koko Suomen ja Pohjoismaat.
 

Erottavat tekijät

  • Mittatarkat ohutlevytyöt mittojen mukaan tehtynä

  • Steelson sijaitsee Kehä III varrella, eli hyvien logististen yhteyksien päässä.

  • Joustava ohutlevytöiden toimittaja, joka tekee juuri sen mitä lupaa

  • Perheyritystasausta samalta alalta, joten yrittäjä tietää miten asiakasta palvellaan tehokkaimmin

ohutlevytyöt mittojen mukaan tehtynä

Steelson Oy - tavoitteet

Steelson Oy on nuori yritys, perustamisvuosi on 2015. Tulemme seuraavan kolmen vuoden aikana lisäämään ohutlevytöiden tuotantoa 300–350 tonniin. Kasvun veturina tulevat toimimaan tilaustyönä tehtävät listat, kuten metallilistat ja peltilistat. Strategianamme on säilyttää palvelumme joustavuus ja laatu kasvun aikana. Konekannan laajentamiseen tähdätään kahden vuoden sisällä. Nykyisen konekannan kapasiteetti riittää loistavasti kasvun alkumetreillä. 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!