Metallilistat mittatarkasti valmistettuna

Eri kokoiset ja muotoiset metallilistat muodostavat Steelson Oy:n pääasiallisen ohutlevytyötuotannon. Suomen lisäksi jopa Pohjoismaiset teollisuuden ja rakennusteollisuuden toimijat luottavat Steelsoniin. Listat voivat olla pieninä erinä tuotettuja tai käsittää vaikka satojen listametrien tilauksia. Korkea laatu ja ammattitaito takaavat asiakkaiden tyytyväisyyden.

Räätälöidyt mittatarkat ohutlevytyöt ja joustavuus ovat kilpailuetuinamme sillä tasolla, että voimme olla niistä ylpeitä. Steelson Oy sijaitsee Helsingin, Kehä III varrella, eli lähes täydellisten logististen yhteyksien päässä mistä tahansa pääkaupunkiseudun työmaasta. Vuosikymmenien kokemus alalta mahdollistaa nopean tarjouksien ja aikataulujen antamisen tilausvaiheessa oleville töille.

Listatyöt ovat suurin yksittäinen ohutlevytyö, ja käytämme yli 200 tonnia metallia joka vuosi. Raaka-aineena teräs on ykkönen, mutta materiaaleihin kuuluu myös alumiini-, kupari- sekä messinkilevyjä. Voimme tarjota myös kokoonpanoa esimerkiksi äänierityslevyihin.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous >>

metallilistat.jpg
metallilistat-2.jpg

Metallilistat alakattoihin

Tarjoamme levyrakenteisiin alakattoihin tarkoitetut metallilistat, kuten kaikki muutkin listatuotteet. Värivalmiista teräs-, pelti- ja alumiinilevyistä valmistamme alakattoihin reunalistoja sekä koteloita. Särmäämme ilmastointiputkien ja johtojen peittämiseen alakatoissa käytettävät ohutlevyt. Meillä on kontaktit kaikkiin merkittäviin alakattourakoitsijoihin ja teemme heidän kanssa yhteistyötä, jotta voimme parhaiten palvella asiakkaitamme kaikkein parhaimpien ratkaisujen avulla.
 

Konekantamme listatuotteiden valmistukseen

Olemme valinneet konekantamme silmällä pitäen sitä, että erilaisten reunalistojen, koteloiden ja otsapeltien räätälöinti kuuluu valikoimaamme. Voimme toimittaa joustavasti pilarirenkaat, alakattoihin tarvittavat ohutlevyt ja listatuotteet. Kaiken mallisten ja muotoisten ohutlevyjen mittatarkan särmäämisen teemme särmäyspuristimella. Särmäyspuristimeen menee 0.5–3mm ohutlevyt.
Rei’itys- ja kulmintakone sekä rei’ittää että leikkaa ohutlevyt jotka menevät särmättäväksi. Esimerkiksi isompien valaisinreikien valmistuksen mahdollistavat erilaiset pelti- ja reikäleikkurit.
 

Erottavat tekijät

  • Mittojen mukaan räätälöidyt metallilistat – mittatarkasti valmistettuna

  • Steelson sijaitsee Kehä III varrella hyvien logististen yhteyksien varrella.

  • Tekee juuri sen mitä lupaa, koska on erittäin joustava ohutlevytöiden toimittaja

  • Palveluperinne opittu perheyrityksessä isän samalla alalla toimineessa yrityksessä

  • Kasvun aikana keskitytään säilyttämään korkea laatu ja nykyinen joustavuus sekä asiakaspalvelu

Yrityksemme tavoitteet

Seuraavien kolmen vuoden aikana tulemme kasvattamaan ohutlevytyötuotantomme 300–350 tonniin. Vaikka Steelson Oy on yrityksenä nuori (perustettu 2015), voimme jo nähdä kasvun avaimet selkeästi. Tulemme säilyttämään kasvun ja kehittämisen aikana saman tinkimättömän suhteen laatuun ja palveluun kuin tänäkin päivänä.

Ohutlevytöihin kuuluvat metallilistat ja peltilistat tulemme räätälöimään asiakkaiden tarpeiden mukaan mittatarkasti ja joustavasti. Jo nykyisellään konekapasiteettimme riittää kasvun alkuun, mutta on todennäköistä, että kahden vuoden sisällä konekanta tulee kasvamaan.

Ota yhteyttä!